Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه نباید کشوری با منابع و موقعیت ویژه ای نظیر ایران، اینگونه در سطح شهرها و استانها با کمبود امکانات و تجهیزات اولیه ای نظیر ماشین آلات خدمات شهری، مواجه باشد گفت: اگر نگاه واقع گرایانه و عملگرایانه را در سطح مدیریت کشور بکار ببندیم، می توان از فرصتها و منابع استفاده بیشتری کرد و با بازکردن گره های موجود در سیاست خارجی و مدیریت داخلی، بسیاری از مشکلات وموانع در زندگی مردم را برطرف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ آیین واگذاری ماشین آلات اهدایی شهرداری تهران به استان های سیستان و بلوچستان و کهگیلویه و بویر احمد با حضور محسن هاشمی رییس شورای شهر تهران، پیروز حناچی شهردار تهران، سید ابراهیم امینی نایب رییس و سید محمود میر لوحی عضو شورای شهر تهران،  استاندار سیستان و بلوچستان، استاندار کهگیلویه و بویر احمد، شهرداران شهر های این دو استان و شهردار شهر زلزله زده سی سخت ، یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری تهران، علیپور مدیر عامل سازمان پسماند و جمع دیگری از مدیران شهرداری تهران در سالن ایران زمین ساختمان شماره 2 شورای شهر برگزار شد.

محسن هاشمی در این مراسم با اشاره به سالروز فاجعه هفتم تیر گفت: در سالروز فاجعه هفتم تیرقرار داریم و شاید بتوانیم این روز را تلخ ترین روز تاریخ انقلاب محسوب کنیم، چرا که آیت الله هاشمی رفسنجانی که در همه بحرانها و ترورها چون کوه در کنار امام و مردم قرار داشت در خاطرات خود تعبیری دارند که با شنیدن خبر شهادت آیت الله بهشتی ویاران، کمرم شکست واین تعبیر دیگر در زندگی ایشان تکرار نشد.

هاشمی افزود: شهید بهشتی در انقلاب، سمبل عقلانیت، سعه صدر و دنیا دیدگی بود و به تعبیر امام خمینی، بهشتی یک امت بود چرا که شهید بهشتی بدلیل شناخت عمیق وفلسفی از جهان، اهل ریا و شعار و ظاهرفریبی وتندروی نبود وبه همین دلیل توسط نیروهای تندرو بشدت تخریب می شد.

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت:  امروز بیش از هرزمان دیگر خلا بهشتی و این تفکر که با روشهای عقلانی در پی اداره کشور و حل مسایل مردم باشد در جامعه احساس می شود و شاید اگر ما در انتخابات شاهد حضور شخصیتی شفاف، اهل منطق وگفتگو، دور از تملق و ریاکاری و با سعه صدری چون شهید بهشتی بودیم بسیاری از مردمی که از صندوقهای رای مایوس شدند و در انتخابات رای ندادند، مشارکت می کردند.

هاشمی در ادامه گفت: در مراسم امروز شاهد تحویل ماشین آلات اهدایی شهرداری تهران به استانهای محروم سیستان وبلوچستان و کهیکیلویه و بویر احمد هستیم، این نگاه که بنی آدم اعضای یکدیگرند ونباید مرزهای اعتباری استانی وشهری، راه را برهمدلی با یکدیگر ویاری هم ببندد نمونه ای از تفکر اصیل انقلاب وشهید بهشتی است.

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در زمان وقوع سیل طرح دو فوریتی از سوی آقای امینی ارائه شد و به فوریت و نیز مورد تصویب قرار گرفت و با کمک مردم و پرسنل شهرداری تهران سعی بر این شد با سرعت بیشتری امکانات به مناطق سیل زده گسیل پیدا کند.

هاشمی افزود: البته شاید به دلیل مشکلات مالی شهرداری تهران که مانند سایر دستگاهها درگیر پیامدهای بحران تحریم وکروناست، به اندازه انتظار و نیاز این استانها نباشد و جنبه نمادین پیدا کند اما اصل نگاه و نیت این نوع اقدامات است که اهمیت دارد و فردایی بهتر را برای ما پدید می آورد.

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: اگر نگاه واقع گرایانه و عملگرایانه را در سطح مدیریت کشور بکار ببندیم، می توان از فرصتها و منابع استفاده بیشتری کرد و با بازکردن گره های موجود در سیاست خارجی و مدیریت داخلی، بسیاری از مشکلات وموانع در زندگی مردم را برطرف کرد.

هاشمی افزود: نباید کشوری با منابع و موقعیت ویژه ای نظیر ایران، اینگونه در سطح شهرها و استانها با کمبود امکانات و تجهیزات اولیه ای نظیر ماشین آلات خدمات شهری، مواجه باشد و به موازات آن دهها برابر ارزش این امکانات، هزینه عدم النفع و فرصت سوزی در حوزه های اقتصادی داخلی وخارجی ایران شود.

محسن هاشمی ادامه داد: امیدواریم که نگاه شهید بهشتی نه فقط در سطح شعار وتبلیغات، بلکه در عمق مدیریت کشور جاری وساری شود تا بتوانیم همانگونه که در ابتدای انقلاب وعده دادیم دین ودنیای قابل قبولی را برای مردم شریف ایران فراهم کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداری تهران سیستان و بلوچستان زلزله معاون شهرداری ایران شورای شهر انقلاب آیت الله هاشمی رفسنجانی شهید بهشتی شورای اسلامی شهر تهران جامعه انتخابات شورای اسلامی شهر سیل مشکلات مالی شورای اسلامی سیاست خارجی مشکلات دین محسن هاشمی موانع زندگی مردم رییس شورای اسلامی شهر تهران شهرداری تهران شهید بهشتی ماشین آلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۱۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: رویکرد و نگاه شورای ششم، توسعه متوازن و عدالت‌محور شهر است و با تعریف پروژه‌های مختلف و تخصیص ۵۰ درصد از بودجه عمرانی شهر به این مناطق، به دنبال این هستیم که مناطق کم‌برخوردار در مشهد نداشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو، ظهر امروز_ هشتم اردیبهشت_ در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، به مناسبت‌های پیش رو اشاره داشت و پیشاپیش هفته شوراهای اسلامی شهر و روستا، روز معلم و روز کار و کارگر را تبریک و تهنیت گفت.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، در ادامه این نشست، پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود.

حاجی‌بگلو برهمین اساس، در پاسخ به سوال خبرنگاری درخصوص مسدود شدن حساب‌های بانکی شهرداری مشهد، گفت: مسدود شدن حساب‌های بانکی در ادوار گذشته هم سابقه داشته و سال قبل هم شاهد بودیم که ریشه در حساب‌های فیمابین شهرداری مشهد با بانک مربوطه داشت.

وی افزود: این مسدود شدن در شرایطی اتفاق افتاد که شهرداری از این بانک، ۳ هزار میلیارد تومان مطالبات دارد؛ در عین حال، به لحاظ حقوقی این موضوع را پیگیری نکردیم و درحال حاضر هم مشکلی وجود ندارد.

حاجی‌بگلو درخصوص جایگاه و اهمیت شهر مشهد هم تصریح کرد: مشهد شهر زیارتی است و برهمین اساس، تمهیدات مختلفی را اندیشیده‌ایم؛ یکی از مهمترین موضوعات، بودجه زیارت و حاشیه شهر بوده که محقق نشده است و برای تصویب و اجرایی شدن آن، باید مطالعات لازم انجام و روال قانونی آن طی شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، در پاسخ به خبرنگار دیگری پیرامون رسانه، گفت: نگاه شورای ششم به حوزه رسانه، نگاه ویژه‌ای است و اصحاب رسانه را از خود می‌دانیم و همیشه خود را پاسخگوی آن‌ها می‌دانیم.

حاجی‌بگلو تصریح کرد: این رویکرد حمایتی درخصوص رسانه‌هاست و نه «فیک‌نیوزها» که مدعی رسانه هستند؛ به چنین افرادی اهمیت نمی‌دهیم و اجازه توهین به دیگران را هم ندارند.

وی درخصوص روزنامه شهرآرا هم گفت: نسبت به این روزنامه، انتقاداتی داشتیم و در تذکرات مختلف این موضوع را مطرح کردیم؛ مؤسسه شهرآرا هم این نقطه نظرات و دغدغه‌ها را مدنظر قرار داد و امروز این مجموعه به عنوان یک رسانه بسیار قوی شناخته می‌شود.

رایگان شدن خدمات اتوبوسرانی، محور دیگر صحبت‌های خبرنگاران در این جلسه بود که حاجی‌‎بگلو افزود: براساس مصوبه شورای اسلامی شهر، در سال ۱۴۰۱، ۱۰ خط اتوبوسرانی در حاشیه شهر مشمول ۹۰ درصد تخفیف شد.

حاجی‌بگلو اظهارکرد: علاوه بر این، در سال ۱۴۰۲ هم طرح رایگان کردن اتوبوس به تصویب رسید، اما کمیته انطباق فرمانداری آن را رد کرد ولی در عین حال، تابع قانون هستیم.

خبرنگار دیگری از تفریغ بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری مشهد سوال کرد و حاجی‌بگلو در این خصوص گفت: تفریغ بودجه ۱۴۰۱ در صحن علنی شورای شهر به تصویب رسید اما نسبت به این مصوبه مخالف بودم و نیازمند بررسی بیشتر داشت.

حاجی‌بگلو افزود: در گزارشات دریافتی پیرامون تفریغ بودجه ۱۴۰۱، برخی مبالغ پرداختی به یک فهرست ۱۰۰ نفره نامشخص بود؛ گزارش حسابرسی هم ایراداتی را نشان می‌دهد، اما هرآنچه قانون تصمیم بگیرد، تابع خواهیم بود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پاسخ به سوالی پیرامون تعرفه بهای خدمات شرکت «تات»، تصریح کرد: این بهای خدمات، سال گذشته کاهش یافت؛ در سال ۱۴۰۳ مجاز بودیم که این تعرفه‌ها را براساس نرخ تورم افزایش دهیم ولی این تعرفه‌ها حدود ۲۵ درصد افزایش یافت که کمتر از میزان تورم است.

خبرنگار دیگری هم در این جلسه به نام‌گذاری خیابان طبرسی جنوبی به نام مبارک امام‌جواد (ع)، اشاره داشت و پیگیر این مصوبه شد که حاجی‌بگلو در این خصوص گفت: این مصوبه در کمیته انطباق فرمانداری تأیید نشده و نام‌گذاری انجام نمی‌شود.

رویکردهای شورای ششم پیرامون حمایت از سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی محور دیگر سوالات خبرنگاران در این نشست خبری بود و حاجی‌‎بگلو افزود: شورای شهر و مدیریت شهری، حامی سرمایه‌گذاری است ولی برخی قوانین در این حوزه داریم که دست‌وپا گیر شده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: آنچه مسلم بوده این است که جذب سرمایه‌گذار تنها به شهرداری و مدیریت شهری محدود نمی‌شود.

یکی دیگر از خبرنگاران پیرامون طرح سوال از شهردار نکاتی را مطرح کرد و حاجی‌بگلو در پاسخ گفت: این موضوع در دستورکار جلسه علنی آتی شوراست ولی به لحاظ آئین‌نامه‌ای این موضوع وجاهت قانونی ندارد چراکه شهرداری باید ظرف ۱۰ روز از طرح سوال، پاسخگویی کند؛ در عین حال، مشکل خاصی برای طرح سوال و پاسخگویی نداریم و هر عضوی می‌تواند مجدد طرح سوال داشته باشد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پاسخ به سوالی پیرامون بهره‌برداری از فاز یک خط ۳ مترو هم اظهار کرد: این پروژه تا هفته دولت درصدد هستیم که بهره‌برداری شود و همه اهتمام مدیریت شهری نیز بر این بوده است که تا پایان سال ۱۴۰۴ حفاری تونل‌های خطوط قطارشهری مشهد به اتمام برسد و وارد فاز تجهیز و آماده‌سازی شویم.

یکی دیگر از خبرنگاران از اقدامات مدیریت شهری در حاشیه شهر سوال پرسید و حاجی‌بگلو گفت: عملکرد و اقدامات شورای ششم و شهرداری در این دوره، در حاشیه شهر، به اذعان مردم و مدیران، عملکرد مطلوبی بوده است.

وی افزود: سعی ما بر این بوده است که شیب خدمت را به سمت حاشیه شهر و مناطق کم‌برخوردار ببریم و با جدیت پیگیر افزایش سرانه‌های خدماتی، ورزشی، فرهنگی، اقتصادی و عمرانی بوده‌ایم تا در این شهر، مناطق کم‌برخوردار نداشته باشیم.

حاجی‌بگلو تصریح کرد: براساس همین نگاه بوده که نیمی از بودجه عمرانی شهرداری در اختیار مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهر قرار گرفته است و پروژه‌های زودبازده یک و دو را هم اجرایی کردیم؛ امیدواریم دولت و دستگاه‌های اجرایی دیگر نیز در این خصوص سهم و نقش خود را ایفا کنند.

وی گفت: حتی مطالبات شهرداری از دولت نیز پرداخت نمی‌شود؛ مطالباتی که امروز این عدد به حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان رسیده و حداکثر اگر ۲ تا ۳ هزار میلیارد تومان آن محقق شود.

مطالبات پیمانکاران شهرداری دیگر محور سوالات مطرح شده از سوی خبرنگاران بود و حاجی‌بگلو در این خصوص افزود: شهرداری مشهد حدود ۴ هزار پیمانکار دارد و آن‌ها را قلب تپنده اجرایی شهرداری می‌دانیم.

حاجی‌بگلو تصریح کرد: این پیمانکاران، سال‌های سال است که با شهرداری در تعامل بوده و نسبت به مدل پیمانکاری شهرداری نیز اشراف دارند.

وی گفت: تأخیر در واریزی مطالبات پیمانکاران همیشه بوده ولی هیچ‌گاه شاهد به این شکل نبوده که پیمانکاری نتواند طلب خود را وصول کند؛ همه سعی ما بر این بوده که تا نیمه اول امسال، تمامی بدهی‌های به پیمانکاران را تسویه کنیم.

حاجی‌بگلو بخش دیگری از صحبت‌های خود را به پروژه‌های زودبازده اختصاص داد و افزود: طی سه سال اخیر حدود دو هزار میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه‌ها تعریف کردیم که با خواست و مطالبه شهروندان هزینه و پروژه‌ها اجرا می‌شوند؛ این سیاست‌گذاری نیز در راستای تحقق توسعه متوازن و عدالت‌محور شهر مشهد بوده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در ادامه صحبت‌های خود با بیان اینکه عملکرد و اقدامات شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره، با وجود محدودیت منابع، عملکرد بسیار مطلوبی بوده، گفت: شهردار مشهد هم براساس ارزیابی‌های مختلف صورت گرفته، عملکرد رضایت‌بخش و به مراتب قوی‌تر از قبل داشته است.

یکی دیگر از محورهای سوالات مطرح شده از سوی خبرنگاران، تشریح سیاست‌گذاری‌ها و اقدامات شورای شهر و مدیریت شهری درخصوص توسعه به شرق بود که حاجی‌بگلو در این خصوص اظهارکرد: به مرور زمان این موضوع را پیگیر هستیم و برنامه‌ریزی‌های مختلفی در این زمینه صورت گرفته است.

حاجی‌بگلو در پایان با تقدیر از خبرنگاران، گفت: بسیاری از پروژه‌های نیمه‌تمام شهر مشهد و استان به واسطه همین مطالبه‌گری واقعی و درست و به‌جای اصحاب رسانه به ثمر رسیده است؛ امیدواریم بتوانیم شهری زنده و با نشاط برای زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی داشته باشیم.

کد خبر 748410

دیگر خبرها

  • ۷ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران برگزار می‌شود
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • نمایشگاه شهدا سمنان برای بازدید رهبر معظم انقلاب آماده می‌شود
  • بررسی آخرین وضعیت بودجه واعتبارات وطرح‌های نیمه تمام گیلان
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • سند تحول آموزش و پرورش به طور کامل اجرا شود
  • معلمان سکانداران علمی جامعه هستند
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز